Elindult a Szélrózsa early bird akciója

Frissítve: 2024.04.23. 08:53
Beküldte galambos - 2023, december 6 - 19:02
Idén ismét meglepheted a legnagyobb evangélikus ifjúsági esemény élményével saját magadat, családtagjaidat, barátaidat, vagy éppen az osztályodba, a konfis órára vagy az ifjúsági csoportodba járó fiatalokat – az elővételes hetijegyvásárlási akciónk keretében most kedvezményes áron juthatsz hozzá a nyíregyházi fesztiválbelépőhöz!

Az early bird lehetőség ideje alatt heti gyerek-, középiskolás és felnőtt jegyet tudtok online kupon formájában vásárolni. A kedvezményes heti gyermekjegy (4–14 éves) 9.000 Ft, a középiskolás (14–18 éves) 12.000 Ft, a felnőtt (18 év felett) pedig 15.000 Ft.

Az akciós árak 2023. december 6. és 2024. január 31. között érvényesek. A hetijegyárak ezt követően drágulnak majd, ezért ez egy vissza nem térő alkalom – ne maradj le!

 

Megvásárolom a kedvezményes elővételes hetijegyet!

 

Kíváncsi vagy, kik lesznek a nyíregyházi Szélrózsa fellépői? Kövess minket Facebookon vagy Instagramon, ahol hamarosan megtudhatod, kiket hallhatsz jövőre a nagyszínpadon!

Hiányzik a Szélrózsa-hangulat vagy korábban még nem voltál a találkozón? Nézz bele a tavalyi fesztivál kisvideójába, és kóstolj bele a Szélrózsába!

A megvásárolt elővételes hetijegy kedvezménykódját e-mailben küldjük el. Ne feledd, hogy az elővételes hetijegyvásárlási akció keretében megvásárolt jegy csak akkor érvényes, ha a kuponon található kedvezménykóddal aktiválod is majd! Erre 2024 elejétől a szelrozsatalalkozo.hu oldalon megnyíló regisztrációs rendszerben lesz lehetőség. A kupont egyszeri alkalommal egy fő használhatja fel. Kérdés esetén a szelrozsa@lutheran.hu címen tudsz érdeklődni.

Cimkék: