Digitális rajz- és fotópályázat általános és középiskolások számára

Frissítve: 2020.03.26. 13:13
Beküldte galambos - 2020, január 14 - 11:12
Az Oikosz – Közös házban élünk projekt keretében „Találkozásom a Biblia élővilágával” címmel digitális rajz- és fotópályázatot hirdet meg általános és középiskolások számára a Magyarországi Evangélikus Egyház Ararát Teremtésvédelmi Munkaága. Beadási határidő: 2020. március 21.

Digitális rajz- és fotópályázat általános és középiskolások számára

Találkozásom a Biblia élővilágával

A Bibliának fontos szereplője a gazdag élővilág: növényekkel és állatokkal is találkozunk nem csak történetek szereplőiként, de példázatokban, bölcsességmondásokban, zsoltárokban.  E sokféle növény és állat többségével mai világunkban is együtt élünk.

Készítsetek rajzot, festményt, montázst, fényképet vagy videó installációt olyan élőlényekről, amelyekkel a Bibliában és a hétköznapokban is találkoztok, vagy éppen olyan növényekhez és állatokhoz kapcsolódó szólások mondanivalójáról, melyek a Bibliából erednek.

A pályázatra három korosztályban lehet jelentkezni: 1-4. osztályig, 5-8. osztályig, 9-12. osztályig.

Minden korosztály mindegyik kategóriában alkothat, melyeket korosztályok és kategóriák szerint külön-külön díjazunk. Egy jelentkező egy alkotással pályázhat. Videó kategóriában csoportok jelentkezését is elfogadjuk, de ez esetben kérjük, a csoport összes tagjának nevét tűntessétek fel a jelentkezési űrlapon. A csoportban való részvétel nem zárja ki, hogy a tagok egyénileg is pályázzanak egy másik kategóriában.

A műveket digitális formában, szkennelve vagy fényképezve ezen a linken tudjátok feltölteni:

https://script.google.com/macros/s/AKfycbxGULpX7rLMLFcFP064pAJB0oZT2qR9jS8ghc_hthQn6B77tvJ_/exec

Javasolt szkennelési felbontás 600 dpi. Fényképek esetén javasolt méret 2400 pixel a hosszabbik oldalon. Videók hossza maximum 3perc. Javasolt maximum 720p.

Leadási határidő: 2020. március 21. éjfél

A művek elbírálása és a díjazások kiértesítése 2019. április 20-ig történik. Kérünk mindenkit, hogy a műveket legkésőbb az elbírálásig eredetiben is őrizzétek meg!

Kérdések esetén szívesen segítünk: arterm@lutheran.hu

Cimkék: