15. KÖSZI Nyomkereső készségfejlesztő tábor 5-12. osztályosoknak

Frissítve: 2016.12.07. 13:58
Beküldte galambos - 2016, szeptember 14 - 14:04
Szeretnéd egy őszi hétvégére elfelejteni az iskolai, otthoni gondjaidat, és egy rejtély kellős közepébe csöppenni, amit új barátaiddal közösen kell megfejtenetek? A 15. KÖSZI Nyomkereső készségfejlesztő tábor mottója 2016-ban: Bajnokok ligája.

15. KÖSZI Nyomkereső készségfejlesztő tábor  5-12. osztályosoknak

Piliscsaba, 2016. október 28-31.

 

Szeretnéd egy őszi hétvégére elfelejteni az iskolai, otthoni gondjaidat, és egy rejtély kellős közepébe csöppenni, amit új barátaiddal közösen kell megfejtenetek? Szabadulós játék, logikai fejtörők, helyszínelés, szerepjáték és más vetélkedők során pallérozhatod eszed és kreativitásod, miközben egy megértő és családias közösségben élvezheted az ősz szépségeit. Garantáltan új barátokra és közösségre találsz, és bátorsággal, hittel, önbizalommal feltöltődve térsz majd haza!
 

A KÖSZI Nyomkereső egy olyan egyedülálló készségfejlesztő tábor, ahol a szabadidő hasznos és élményszerű eltöltésén, illetve a fiatalok személyiségének és készségeinek gazdagításán túl, életkorukhoz igazítva számos szórakoztató programot is kínálunk számukra. Az agyat és kreativitást pallérozó programokon kívül helyet kap táborunkban egy őszi kirándulás, mozgásra serkentő akadályverseny és métázás, valamint szerepjáték és más csapatos vetélkedők is.

 A nem csak elkötelezett, de sokéves tapasztalattal rendelkező animátoraink, táborszervezőink gondoskodnak arról, hogy a fiatalok új barátokra és megértő, szeretetteljes közösségre leljenek a táborok alatt. Célunk, hogy személyes példamutatás útján a fiatalokkal megismertessük mindazokat az értékeket, amelyeket mi is követünk.

Korosztály: 5-12. osztályosok (2016/2017-es tanévben)

Időpont: Piliscsaba, 2016. október 28-31.

 A 15. KÖSZI Nyomkereső készségfejlesztő tábor mottója 2016-ban: Bajnokok ligája

Egész nyáron sportlázban égtél, előbb a foci EB meccsein csüngve, majd az olimpiai futamokon izgulva? Szurkoltál kis hazánknak, sőt, akár egy hajnali úszószámért is felkeltél? A sportról a kitartás, erő, bátorság és küzdelem jut eszedbe? Vagy ha nem is vagy nagy sportrajongó, azért szívesen lennél egy  csapat tagja, érdekel a közösség ereje? Az idei KÖSZI Nyomkereső tábor témája a győzelem és versengés sportban és életben, ahol körüljárjuk a versenyláz, a csapatszellem, a kudarc és a célokért folytatott küzdelem témáit. Mindezt a szokásos, izgalmas rejtély kinyomozása és megfejtése közben - Te vajon a csapatoddal vállvetve átszakítod majd a célszalagot, és győzelmet aratsz?

 Részvételi díjak, kedvezmények és a technikai részletek pontos leírása a KÖSZI honlapján található: www.koszi.net

 Információ: Tóth Enikő, kapcsolati és operatív munkatárs

Telefon: +36 70 209 3307, E-mail: koszi@koszi.net

Cimkék: