21. KÖSZI Napvető kreatív tábor 7-12. osztályosoknak

Frissítve: 2017.08.15. 08:32
Beküldte galambos - 2017, április 19 - 16:52
Te is vágysz rá, hogy megmutasd eddig nem ismert oldalaidat, ezerféleképpen tanuld meg kifejezni önmagad vagy megcsillogtasd a benned rejlő kreativitást? Táncolj szabadon, bátran fotózz, csapatban készíts klipet és zenélj velünk!

21. KÖSZI Napvető kreatív tábor 7-12. osztályosoknak

Piliscsaba, 2017. július 16-22.

Te is vágysz rá, hogy megmutasd eddig nem ismert oldalaidat, ezerféleképpen tanuld meg kifejezni önmagad vagy megcsillogtasd a benned rejlő kreativitást? Táncolj szabadon, bátran fotózz, csapatban készíts klipet és zenélj velünk! Miközben pedig nagyszerű új társaságba keveredsz, fergeteges kalandokat élsz át olyan programokon, mint a Vízi olimpia, a Chefparádé, az éjszakai túra vagy a Mesterkurzus. Strandolással, úszással, aerobic-kal és közös alkotással vár egy felejthetetlen hét, ami igazán csak Tőled lesz jó!

A KÖSZI Napvető kreatív egy olyan közösségépítő tábor, ahol a fiatalok egy megértő, szeretetteljes közösségben vehetnek részt olyan programokon, amely személyiségüket, tudásukat és kreativitásukat is gazdagítja. Elmélyült kiscsoportos beszélgetések mellett a szellemi és fizikai kreativitás számos területét próbálhatják ki, miközben gondtalanul szórakoznak.

A nem csak elkötelezett, de sokéves tapasztalattal rendelkező animátoraink, táborszervezőink gondoskodnak arról, hogy a fiatalok új barátokra és megértő, szeretetteljes közösségre leljenek a táborok alatt. Célunk, hogy személyes példamutatás útján a fiatalokkal megismertessük mindazokat az értékeket, amelyeket mi is követünk.

Korosztály: 7-12. osztályosok (2016/2017-es tanévben)

Időpont: Piliscsaba, 2017. július 16-22.

Idei témánk: Angyalok és démonok

Ősidők óta néz szembe egymással jó és rossz, fény és sötét, fehér és fekete, akár a sakktáblán. Idén nyáron, a KÖSZI Napvető Kreatív táborban szembenézünk a sötét oldallal, még ha az néha éppen mibennünk található is. Megvizsgáljuk, minket mi kísért meg, mi lakozik a gonoszság mögött, hogyan bánjunk az ellenségeinkkel, és hogy mit gondolunk a büntetésről. Tesszük ezt nevetve, táncolva, alkotva, sportolva, énekelve és csapatban játszva, hiszen hisszük, hogy végül győzedelmeskedik a jó. Bevetjük magunkat a sötétbe az Éjszakai túrán, megidézzük a legjobb filmeket a Mozivásznon, fotózunk az Árnyjátékban és főzünk A konyha ördögében. Légy velünk ördögien-angyalian kreatív a KÖSZI Napvető Kreatív táborban!

Költséghozzájárulás, kedvezmények és a technikai részletek pontos leírása a KÖSZI honlapján: www.koszi.net

Információ: Tóth Enikő, kapcsolati és operatív munkatárs

Telefon: +36 70 209 3307, E-mail: koszi@koszi.net

 

Cimkék: