Elindult a jelentkezés az idei 72 órára!

Frissítve: 2016.10.25. 09:52
Beküldte galambos - 2016, augusztus 3 - 16:13
Add magad! Tapasztald meg idén is az önzetlen segítségnyújtás örömét, és vegyél részt barátaiddal a 72 órában! Mától fogadjuk a csapatok jelentkezését az október 6-9. között immár kilencedik alkalommal megrendezett nagyszabású, országos önkéntes ifjúsági akcióra!

Add Magad! Új szlogennel és arculattal startol az idei 72 óra

„Aranyom, ezüstöm nincs, de amim van, neked adom.” (Apcsel 3,6)

Az önzetlen önátadásban találhatjuk meg valódi önmagunkat. Nem kell gazdagnak lennünk, hogy segíteni tudjunk másokon - erre emlékeztet az idei 72 óra új szlogenje, valamint bibliai mottója. Az új, színes arculat pedig azt szeretné kifejezni, hogy hétköznapi emberekből is lehetnek "angyalok", ha bármilyen egyszerű feladatot képesek szívvel-lélekkel, önzetlenül végezni másokért.

Idei fővédnökünk: Bocskor Bíborka

Sok szeretettel mutatjuk be az idei 72 óra fővédnökét: Bocskor Bíborka, a Magashegyi Underground énekesnője örömmel vállalta el a felkérést, hiszen saját életének is szerves része az önkéntes munka.

Bíborka végig velünk lesz az akció alatt: a központi rendezvényeken is találkozhatsz vele, a budapesti megnyitón pedig zenekarával együtt exkluzív koncertet ad!

Elindult a jelentkezés az idei 72 órára!

5-20 fős csapatoddal idén is jelentkezhetsz a 72 órára, akár egy, két vagy három napra!

Jelentkezzetek egy meglepetés projektre, amit az akció kezdetekor kaptok meg, vagy ha tudjátok, hogy hol van szükség segítségre, akár saját projekttel is regisztrálhattok az akcióra!

Gyertek, és vegyetek részt a legnagyobb országos ifjúsági önkéntes megmozdulásban! 
  Jelentkezzetek most!

A 72 óra kompromisszum nélkül egy szociális önkéntes akció, amelyet a három történelmi keresztény egyház szervez. Az akció Magyarország fiatalságát hívja közös összefogásra, hogy együtt tegyünk másokért, környezetünkért. Országszerte fiatalok kisebb-nagyobb csoportjai három napon, azaz 72 órán keresztül teljesítenek közhasznú feladatokat: intézmények, játszóterek felújítása, erdőtakarítás, szociális segítségnyújtás, kulturális műsorok szervezése különböző közösségeknek.

 

Cimkék: