Van három napod. Te mit tennél? – 72 óra kompromisszum nélkül

Frissítve: 2015.10.15. 11:13
Beküldte galambos - 2015, szeptember 15 - 08:10
A „72 óra kompromisszum nélkül” egy szociális, önkéntes akció a három történelmi keresztény egyház szervezésében: Magyarország fiatalságát hívja közös összefogásra, hogy együtt tegyenek másokért, környezetünkért. Idén október 8. és 11. között rendezik meg a programot.

Idén nyolcadik alkalommal országszerte fiatalok kisebb-nagyobb csoportjai három napon, azaz hetvenkét órán keresztül végeznek közhasznú feladatokat, úgy mint intézmények, játszóterek felújítása, erdőtakarítás, szociális segítségnyújtás, kulturális műsorok szervezése különböző közösségeknek (fogyatékkal élőknek, időseknek stb.).

A 72 óra célja, hogy a fiatalokat, elsősorban a középiskolás és az egyetemista korosztályt felhívja, hogy ezen az október 8. és 11. közötti napokra eső hétvégén tegyék szabaddá magukat, és segítsenek ott, ahol szükség van rá. Továbbá szeretnék felhívni a társadalom figyelmét a fiatalok erejére, elkötelezettségére, lelkesedésére és segítőkészségére. Az önkéntes akcióban részt vevő fiatalok megtapasztalják, hogy együtt nagy dolgokra képesek, és nagyszerű érzés, nagy ajándék segíteni másoknak szabadon.

A szervezők szeptember végéig várják a jelentkezéseket.

Bővebb információ az esemény honlapján található: http://www.72ora.hu/

Regisztráció: www.72ora.hu/regisztracio

Facebook-oldal: www.facebook.com/72ora

Cimkék: