Szeli Noémi

Frissítve: 2018.09.18. 12:16
Beküldte galambos - 2017, január 24 - 10:41
Szélrózsa koordinátor, referens

Bár szülővárosom Szentes, gimnáziumi éveimet Edelényben töltöttem, mivel családom egy csodálatos Borsod-Abaúj-Zemplén megyei faluba, Perkupára költözött, ahol közel tíz évig éltünk. 2008-ban végeztem a Miskolci Egyetem Bölcsészettudományi Karának történelem szakán. Életreszóló barátságok, példaképpé vált tanárok, selmeci diákhagyományok. Fantasztikus, élményekkel teli évek voltak. Ezt követően Budapestre költöztem, és egy ügyvédi irodában helyezkedtem el. Többek között cégalapítási és cégmódosítási iratok, ingatlan adásvételi és ajándékozási szerződések előkészítésében szereztem tapasztalatot. Emellett egy orosz érdekeltségű cég asszisztenseként a kereskedelem világába is betekintést nyerhettem.

Időközben önkénteskedtem a Csillagponton Kerekes Szabolcs mellett a Kamaszprogramban 2011-ben és 2013-ban, a fonyódligeti Szélrózsán interjút készítettem keresztény zenekarokkal, a soltvadkerti és a mátraházai Szélrózsán a programfüzetet szerkesztettem, utóbbin konferanszié is voltam.

Mindemellett a budapesti Tamás-mise szervezőcsapatának is lelkes tagja vagyok.

A 2017-es Művészetek Völgye Fesztivál evangélikus szekciójának, illetve a 2018-as Szélrózsa találkozónak a koordinátoraként, referenseként leszek a Gyülekezeti és Missziói Osztály csapatának tagja 2017. február 1-től.

Szeli Noémi | Szélrózsa koordinátor, referens
mobil: 20/ 775-2475, E-mail: noemi.szeli@lutheran.hu