Tornay András

Frissítve: 2021.09.14. 10:04
Beküldte galambos - 2021, szeptember 14 - 10:04
Gyülekezeti referens

A pedagógusi diplomám megszerzése után néhány évig Miskolcon tanítottam angol nyelvet, majd egy művészeti és oktatási alapítvány vezetője voltam. Ezt követően 5 évig dolgoztam az USA-ban a világ egyik legnagyobb zenei szervezeténél kizárólag angol nyelvű közegben. A pénzügyi szférában, mint belső kommunikációs szakértő, marketing munkatárs, majd 2 évig az AXA anyavállalatánál Párizsban, mint nemzetközi kommunikációs szakértő izgalmas és komoly előkészítéseket igénylő projektekben vettem részt. Dolgoztam kreatív munkakörben is, hiszen média tartalmakat készítettem egy nemzetközi cserediák alapítványnak, ahol a szervezet kommunikációs és marketing feladatait is koordináltam. Egy évig a Huszár Gál Könyvkereskedés csapatát erősítettem.

Ezeket a nagyon sokoldalú hazai és nemzetközi tapasztalatokat igyekszem a Gyülekezeti és Missziói Osztály szolgálatába állítani.

Nagyon szeretek utazni. Verseket is írok. Nyitott vagyok minden értéket képviselő művészetre, kiemelve az irodalmat, előadó-művészetet és a zenét.
Egyik nagyon kedves mottóm: „A fájdalom kikerülhetetlen, de a nyomorúság választható.” (Tim Hansel)

Tornay András gyülekezeti referens, E-mail: andras.tornay@lutheran.hu

Cimkék: