Regisztrálj a 14. Szélrózsa evangélikus ifjúsági találkozóra

Frissítve: 2024.07.05. 11:37
Beküldte galambos - 2024, május 7 - 11:20
Június 16-ig van lehetőség az online regisztrációra és jegyvásárlásra. Ezt követően a helyszínen lehet majd jegyet váltani a 14. Szélrózsa evangélikus ifjúsági találkozóra.

Idén nyáron július 10. és 14. között a nyíregyházi egyetemi campusra hívják a szervezők az érdeklődő fiatalokat, kevésbé vagy „örök" fiatalokat, evangélikusokat, nem evangélikusokat, külföldieket, magyarokat, barátot, tesót, nagyit... Egyszóval mindenkit, mert úgy állították össze a programot, hogy minden korosztály találjon magának lelkileg megérintő, izgalmas, érdekes alkalmakat. Most is lesz lehetőség istentiszteleteken, áhítatokon a lelki töltekezésre, a kötetlen beszélgetésekre, melyek során a résztvevők közelebb kerülhetnek egymáshoz és Istenhez is! Mindezek mellett koncertek, előadások, beszélgetések, sportolási lehetőségek és DIY projektek is várják majd a fesztiválozókat – az események listája folyamatosan bővül, érdemes időről-​időre ellátogatni a találkozó honlapjára és böngészni a programok között.

A regisztráció során lehet ebédet rendelni, megvehető a Szélrózsa-​vonatjegy, és azt is jelezhetik a résztvevők, ha az ingyenes sátortáborban szeretnének megszállni. Az early bird akció keretében megvásárolt kuponokat is ezen a felületen lehet beváltani. A regisztrációt érintő kérdésekkel a szelrozsareg@lutheran.hu címen lehet érdeklődni.

További információ: https://szelrozsatalalkozo.hu/

 

Cimkék: