72 óra kompromisszum nélkül 2017

Frissítve: 2017.11.14. 11:36
Beküldte galambos - 2017, szeptember 4 - 10:54
Elindult a jelentkezés | Új fővédnökök | Rövidfilmpályázat! - 72 óra hírlevél 2017

JELENTKEZÉS

Ha szeretnél részt venni a 72 órában, vagy egy projektet szeretnél regisztrálni, itt kell jelentkezned.

A regisztráció után tudsz csoportot vagy projektet rögzíteni. Programunkra alapvetően csoportok jelentkezését várjuk, de egyéni részvételre is van lehetőség (lásd a GY.I.K. menüpontban)

 

FŐVÉDNÖKÖK

Bemutatjuk fővédnökeinket: Horváth Boldit és a Margaret Islandet!

Idén a rendezvény fővédnöke a Margaret Island zenekar, valamint Horváth Boldi, a Kelemen Kabátban együttes énekese. Mindannyian fontosnak tartják az önkéntes munkát, így szívből álltak az akció mellé.

„A jövő, a fenntartható világ az emberek felfogásán múlik: ha megtanulunk anyagi ellenszolgáltatás nélkül is, önzetlenül adni, és ezt igyekszünk minél többször a mindennapokban is gyakorolni, akkor sikerülhet egy szebb világot építeni." (Lábas Viki)

„Az egymás segítése csak belső motivációból tud hatékony és hiteles lenni. Pont ezt a motivációt ébreszti fel a 72 óra, továbbá emlékezteti az embereket hogy alapvetően jók, és egymás segítésével sokkal igazságosabb és egészségesebb lelkű társadalmat hozhatunk létre." (Horváth Boldi)

 

Rövidfilm pályázatot hirdet a 72 óra!

edd izgalmassá és célorientálttá a tanévkezdést! Forgass 3-5 perces animációs, dokumentum - vagy kisjátékfilmet, amelyben bemutatod, hogy mit jelent számodra a „Több vagy, ha adsz” szlogen! 

Nyerj laptopot, tabletet vagy okostelefont!

>> A filmpályázat részleteit itt olvashatod el <<

 

Segíts te is az idei 72 óra szervezésében!
 

Ha neked is szívügyed a 72 óra, szeptember 17-ig még te is jelentkezhetsz helyi vagy segédszervezőnek!

Helyi koordinátoraink már megvannak, de helyi szervezőként még te is több csapatot vagy projektet is leszervezhetsz lakóhelyed környékén, segédszervezőként pedig egy-egy emailes felhívást teljesítve tudod segíteni a szervezést.

 

 

 

Cimkék: