Ifjúsági vezető képző

Frissítve: 2019.01.25. 11:51
Beküldte galambos - 2019, január 25 - 11:49
Sok szeretettel ajánljuk a református egyház által szervezett ifjúsági vezető képző hétvégét, melyre az evangélikus fiatalokat is várják. Jelentkezési határidő: 2019. január 31.

Az IFI munka minden résztvevője számára szeretnénk megfelelő szintű képzést nyújtani. Akár vidéki vagy városi, abszolút új vagy régi motoros, önkéntes vagy főállású munkatárs vagy, találsz magadnak megfelelő előadást. Szeretnél fejlődni ifivezetőként? Vágysz arra, hogy jobban megértsd a fiatalokat? Örülnél annak, ha lenne lehetőséged kapcsolatokat építeni más ifivezetőkkel? Esetleg szeretnél ötleteket és gondolatokat gyűjteni a szolgálatodhoz? Ha bármelyik kérdésre igen a válaszod, szeretettel várunk 2019. március 29-30-án az országos ifivezető képzésre, ahol most már harmadik alkalommal kerül megrendezésre intenzív ifivezető képzésük.

A szakmai fejlődésben különböző szintű műhelyek, gondolatébresztő húsz perces előadások, kerekasztal-beszélgetések, interjúk, személyes mentorálás, leleplezések és megannyi ajándék segédanyag vár. A fő előadásokon viszont csak egy dolog lesz a középpontban: az evangélium, ami képes megújítani és megerősíteni, bárhogy is állsz most a szolgálatban. A helyek száma korlátozott.

Jelentkezési határidő: 2019. január 31.

További információ: https://ifivezetokepzes.webnode.hu/jelentkezes/
Facebook esemény: https://www.facebook.com/events/1869718233116381/