Számítástechnikai és könnyűzenei eszközök kerülnek a gyülekezetekhez

Frissítve: 2019.01.23. 08:20
Beküldte galambos - 2018, március 6 - 15:40
A Magyarországi Evangélikus Egyház Országos Irodájának Gyülekezeti és Missziói Osztálya által kiírt pályázatok keretében notebookot, gitárt és cajónt lehetett igényelni. A gyülekezeti munka segítésére idén több mint száz eszköz kerül kiosztásra.

Az evangélikus gyülekezetek informatikai felszereltségének támogatása céljából az Internet Munkacsoport közreműködésével kiírt pályázatra összesen hetvenhat pályázati igény érkezett (közülük négy nem felelt meg a kiírás feltételeinek). Az elbírálást követőn összesen hatvanhét notebook kerül gyülekezeti használatba.

A gyülekezetek részére kiírt, könnyűzenei hangszerek beszerzésének támogatására szóló pályázatra hatvankilenc gyülekezet adott be igénylést (közülük három nem felelt meg a kiírás feltételeinek). A pályázati keret figyelembevételével idén ötvennégy pályázatot tudott a kiíró pozitívan elfogadni, így huszonöt gitár (Cort Earth 70 puha tokkal) és huszonkilenc cajon (Butterfly sodronyos cajon puha tokkal) segíti a jövőben a gyülekezetek zenei életét. A pályázat célja, hogy az országos iroda hangtechnikai és zenei képzés keretében nyújtott szolgáltatása mellett eszközökkel is segítséget nyújtson az ifjúsági, családi és fiatal felnőtt közösségekben végzett gyülekezeti szolgálathoz.

A nyertes pályázókat a gyülekezeti és missziói osztály levélben fogja értesíteni.

Cimkék: