Állati kaland - 24. KÖSZI Napvető mesetábor

Frissítve: 2020.07.20. 19:10
Beküldte galambos - 2020, május 20 - 14:21
Napközis tábor 1–4. osztályosok számára, Budapest, 2020. július 6-10.

Idén nyáron is megrendezi a KÖSZI a Napvető mesetábort, ahova 1-4. osztályos diákokat várnak. Kiscsoportos beszélgetések, interaktív drámafoglalkozások,  készségfejlesztő játékok és más izgalmas programok várják a táborozókat egy felejthetetlen hét során.

Mottó 2020-ban: Állati kaland

Te melyik állat bőrébe bújnál legszívesebben? Van, amelyiktől feláll a szőr a hátadon? Melyiket választanád segítődül, ha megtehetnéd? Hova mennél vele legszívesebben? Ha Te is oda vagy az állatokért, látogass el velünk egy mesevilágba, ahol életre kelnek az állatmesék, és minden lehetséges! Rajzolj, táncolj, énekelj, kézműveskedj, nevess velünk egy nyári táborban, állati jó lesz!

A KÖSZI Napvető mesetábor egy olyan, kisiskolások számára szervezett napközis tábor, amely egy egész hetes felejthetetlen élményt biztosít azoknak a gyerekeknek, akik még otthon alszanak a szüleikkel. Szeretnénk elérni, hogy a Budapesten töltött napokat a gyerekek éppúgy nyaralásnak éljék meg, mint az utazásokat, miközben játszva, énekelve, táncolva, mesét hallgatva, kézműveskedve fejlődhetnek is. Szerető közösséget építünk, segítünk barátokat találni, az önbizalmat táplálni, és mosolyt csalni a legfélénkebbek arcára is. A mesék világának felidézésével mi egy vidám utazásra hívjuk a gyerekeket, amely ötvözi a játékot, a mozgást, a zenét, a kézművesség örömeit. A kis vándorok biztosan boldogan térnek majd haza! Otthonos környezetben várja a kicsiket a gyerekek táboroztatásában gyakorlott, dinamikus csapatunk.

A táborral kapcsolatos fontos információkat (költséghozzájárulás, bővebb táborleírás, technikai részleteket, jelentkezés) a KÖSZI honlapján olvashatja el: www.koszi.net

A tábor Facebook-eseménye: Állati kaland - KÖSZI Napvető mesetábor

Cimkék: