Elindult az idei EPOT regisztrációja

Frissítve: 2022.09.30. 10:23
Beküldte galambos - 2022, június 1 - 15:11
2022-ben ismét megrendezik az evangélikus presbiterek országos találkozóját (EPOT). Az eseményre azonban – a nevével ellentétben – nem csupán a presbitereket, hanem az egyházközségek és intézmények vezetőit és munkatársait is, lelkészeket, felügyelőket, gyülekezeti munkatársakat, intézményvezetőket, intézményi munkatársakat és mindazokat várják, akik valamilyen formában felelősséget és feladatot vállalnak egyházunk építésében.

A találkozó témája az „Elfogadtál és elhívtál” (EÉ 475,1) mottó köré épül. Ehhez kapcsolódóan bibliatanulmány, kerekasztal- és szekcióbeszélgetések várják a résztvevőket, de a szünetekben és a „lehetőségek piacán” a személyes találkozásokra is lesz lehetőség. Érdemes követni az esemény folyamatosan frissülő oldalát a programokról szóló friss információkért.

A 2022. szeptember 24-én, szombaton 10 és 17 óra között a Hungexpo C pavilonjában (1101 Budapest, Albertirsai út 10.) megrendezendő találkozón való részvételre június 1. és 15. között lehet leadni a jelentkezéseket. A szervezők erre az eseményre nem egyénileg várják a regisztrációt, hanem gyülekezetenként, intézményenként összesítve. Minden egyházközségben és intézményben kijelöltek egy kapcsolattartót, aki összefogja a jelentkezést, begyűjti a jelentkezők adatait, valamint elvégzi magát a regisztrációt is. Amennyiben részt szeretne venni a találkozón, kérjük, keresse meg gyülekezetében vagy intézményében a regisztráció lebonyolítására kijelölt kapcsolattartót.

A regisztráció során minden résztvevő kapcsán meg kell adni az alábbi adatokat:
    – név;
    – gyülekezetben vagy intézményben betöltött tisztség vagy vállalt feladat;
    – preferált szekcióbeszélgetés (maximum kettő jelölhető meg);
    – ebédmenü (pincepörkölt marhahúsból vagy csirkemell rizzsel rozmaringos-vajas mártásban vagy zöldfűszeres zöldségragu jázminrizzsel);
    – utazás módja (egyénileg vagy csoportosan busszal, vonattal).

A részvételi hozzájárulás 1000 Ft/fő, amelyet szintén az összesített regisztrációval együtt a gyülekezet/intézmény kapcsolattartója rendez banki utalással.

A busszal történő csoportos utazást az illetékes egyházmegye fogja lebonyolítani.

További információ és részletes program itt található.

 

Cimkék: