Könnyűzenei pályázat stúdiófelvétel készítésére

Frissítve: 2023.02.07. 14:24
Beküldte galambos - 2022, november 21 - 15:05
A Magyarországi Evangélikus Egyház Gyülekezeti és Missziói Osztálya (továbbiakban: GyMO) pályázatot hirdet gyülekezeti és iskolai zenekarok vagy kórusok részére könnyűzenei stúdiófelvételek készítésére. A pályázat célja, hogy az Országos Iroda hangtechnikai szolgáltatás és zenei képzés formájában nyújtott támogatása mellett a működő zenekaroknak saját szerzeményük vagy feldolgozásuk professzionális felvételére is lehetőséget adjon. Jelentkezési határidő: 2022. november 30.

A pályázó a pályázat benyújtásával az alábbi feltételeket vállalja:

  •    → A dalok felvételére minden esetben az MEE Országos Irodájának próbatermében kerül sor.

  •    → A nyertes pályázók a felvételek időpontjáról a pályázatért felelős kapcsolattartó személlyel előzetesen egyeztetnek.

  •    → A pályázó saját maga vállalja zenekaruk/kórusuk étkezésének költségét és az útiköltséget.

  •    → Több napos felvétel esetén a pályázó saját feladata a szállás intézése és annak összegének megtérítése.

  •    → A pályázó a dalokat masterelt verzióban kapja meg, és utána azokat szabadon használhatja, feltüntetve, hogy a felvételek a Magyarországi Evangélikus Egyház Gyülekezeti és Missziói Osztályának támogatásával készültek.

  •    → Amennyiben a pályázó a felvett dalokat tartalmazó lemezt tervez kiadni, vagy a dalokat bármely hivatalos dalmegosztó felületre kívánja feltölteni (pl.: Spotify, Apple Music), az Artisjus felé dalbejelentési kötelezettséggel rendelkezik, melynek eredményéről értesítést küld a GyMO részére.

A felvételek elkészítésének időtartama: 2022. december 12. – 2023. december 31.

A pályázati űrlapot 2022. november 30-ig erre a linkre kattintva online kérjük kitölteni: Könnyűzenei pályázat stúdiófelvétel készítésére - KATT IDE!

A pályázat eredményéről szóló értesítés 2022. december elején várható.

Áldással, üdvözlettel:
A MEE Gyülekezeti és Missziói Osztály munkatársai

 

A pályázati kiírás innen tölthető le.