Ifivezető Képzés – Regisztrációs felhívás │2024

Frissítve: 2024.04.23. 08:47
Beküldte galambos - 2024, január 19 - 09:45
Az Ifivezető Képzés (IVK) Magyarország legnagyobb ökumenikus ifjúsági vezetőképző konferenciája, melynek támogatói és szervezői között evangélikus tagok is vannak, továbbá a képzés programjain is találkozhatunk majd evangélikus előadókkal.

Szeretettel hirdetjük az Ifivezető Képzés regisztrációjára való felhívást!
Az Ifivezető Képzés (IVK) Magyarország legnagyobb ökumenikus ifjúsági vezetőképző konferenciája, melynek támogatói és szervezői között evangélikus tagok is vannak, továbbá a képzés programjain is találkozhatunk majd evangélikus előadókkal.

Az idei évben a Magyarországi Evangélikus Egyház Gyülekezeti és Missziói Osztályának köszönhetően az első 20 evangélikus jelentkezőnek a részvételi díja 10 000 Ft-al kevesebb a kiíráshoz képest!
Ezért, kérjük, a regisztráció után, a befizetés előtt várjon még egy e-mailre, melyben az IVK regisztrációs munkatársai megerősítik, hogy mekkora összeget kell ténylegesen befizetnie!

A képzés időpontja: 2024. március 22-24., helyszíne: Budapest, Ráday Ház

Immár hetedik alkalommal, idén pedig másodszor három napos keretek között kerül megrendezésre az intenzív tréning az ifjúsági munka minden résztvevője számára. Az IVK felhívásában írja: ,,akár vidéki vagy városi, abszolút új vagy régi motoros, önkéntes vagy főállású munkatárs vagy, találsz magadnak megfelelő programot."

Az IVK-ra a középiskolás korosztálytól kezdve, leginkább egyetemisták közül várják az olyan fiatalokat, akik vagy már ifiórák vezetői, vagy azok lehetnek.
Továbbá a felhívás szól mindazoknak a lelkészeknek, hitoktatóknak, gyülekezeti munkatársaknak, akik az ifjúsági munka területén szeretnének további képzésen részt venni.

Jelentkezés: https://ifivezetokepz.es/ivk/#jelentkezes

A regisztráció határideje: 2024. január 31. éjfél.

Az idei képzés témája: Benned gyönyörködöm
„Ez az én szeretett Fiam, akiben gyönyörködöm, reá hallgassatok!” Mt 17,5

Bővebb információ a képzés honlapján található ifivezetokepz.es.

Az előző évi előadásokból készült válogatás elérhető az Ifjúságépítők YouTube csatornáján.
A múlt évi konferencia aftermovie videója ide kattintva megtekinthető.

 

Kérjük, adják tovább gyülekezetükben a hírt mindazoknak, akik érdekeltek lehetnek a képzésben!

Köszönettel és üdvözlettel:
A Gyülekezeti és Missziói Osztály gyermek- és ifjúsági munkaág munkatársai