Elindult a Szélrózsa programapplikációja

Frissítve: 2024.07.02. 19:11
Beküldte galambos - 2024, július 2 - 19:09
Az idei évtől a Szélrózsa programjait, az énekeket és a legfontosabb információkat egyetlen appban találhatod meg.

Töltsd le a Yappot App Store-ból vagy Google Play-ről.

Majd ezeket a lépéseket kövesd:

  1. Az applikáció letöltése után kattints az Add an existing Yapp gombra.
  2. Az újonnan megnyíló ablakban, a my.yapp.us felirat után ezt a YAPP ID-t írd be: SZELROZSA24
  3. Kattints a Next gombra, és már el is érheted a Szélrózsa programjait a nyitólapról.
  4. Ha elsőre nem sikerül hozzáadni a programfüzetet, később az applikáció jobb felső sarkában kattints a + jelre, és ismételd meg a második és harmadik lépést.

Ne maradj le semmiről a Szélrózsán, töltsd le a Yappot, és a teljes programkínálat ott lesz a zsebedben. A papíralapú programfüzetet hiányolók se csüggedjenek, hisz átalakult formában egy Szélrózsa-útlevelet kap mindenki a találkozóra való megérkezéskor!

 
Még vehetsz jegyet a találkozóra!
A találkozóra az esemény kezdetéig online, július 10-től pedig a helyszínen lehet belépőt venni. Az esti koncertek elővételben vagy a helyszínen megváltott Szélrózsa-heti- vagy napijeggyel, valamint kizárólag a helyszínen megvásárolható külön koncertjeggyel is látogathatók. A jegyárak elérhetők a honlapon.
 
Mi vár rád a 14. Szélrózsa evangélikus ifjúsági találkozón?
Közel 200 programmal várunk! Részt vehetsz a közös nyitó és záró istentiszteleten, valamint minden reggel és este áhítatokon. A Campus színpadon délelőtt Pál Feri atya mellett Törőcsik Franciska és Hajdu Steve, valamint Zámbori Soma előadásával, délután és este pedig keresztény együttesekkel és a hazai koncertélet legnevesebb szereplőivel – Aurevoir., Blahalouisiana, Margaret Island, Platon Karataev – várunk.

Az MBH Bank színpadon Beck Zoltán és Grecsó Krisztián mellett az evangélikus ifjúsági könnyűzenei program legjava mutatkozik majd be, továbbá fórumbeszélgetéseket is hallgathatsz.

További negyven helyszínen kerekasztal-beszélgetések és teológiai előadások, workshopok, koncertek mellett sportversenyek és a Magyar Ökumenikus Segélyszervezettel közösen meghirdetett 3. Szélrózsa futóverseny, ügyességi és szellemi játékok, szabadulószobák, kiállítások, DIY-foglalkozások és kulturális programok biztosítják a fesztiválhangulatot.

 

Cimkék: