72 óra kompromisszum nélkül!

Frissítve: 2020.02.10. 11:19
Beküldte galambos - 2019, szeptember 18 - 13:47
A 72 óra egy exkluzív kalandtúra a Magyar Katolikus Egyház, a Magyarországi Református Egyház és a Magyarországi Evangélikus Egyház szervezésében.

Keressük az önkéntesség fiatal nagyköveteit!

Még október 1-ig lehet regisztrálni az idei 72 óra akcióra! Addig is oszd meg önkéntes élményeidet a #többvagyhaadsz és #segítsszeretettel hashtegekkel, és hívj meg te is minél többeket a 72 órára! tovább »

Hogyan vehetsz részt?

1. Regisztrálj egy felhasználót, vagy jelentkezz be már meglévő azonosítóddal.
2. Jelentkezz 5-20 fős csapatoddal (pl. baráti társaság, osztálytársak, plébániai/gyülekezeti közösség) vagy egyedül, és mi találunk neked társakat! Jöhettek egy, két vagy három napra, és szervezőink ehhez mérten adnak nektek egy meglepetés projektet, amiről az akció kezdetén értesültök majd. Ha van ötletetek, hogy hol lenne szükség segítségre, jelentkezhettek saját projekttel is!
3. Október 10-13. között pedig csapatoddal részt vehettek a helyi nyitórendezvényen, majd megtervezitek, kivitelezitek és kiértékelitek az önkéntes projektet, utána pedig közösen ünnepelhetitek

Mi is az a 72 óra?

Háromnapos önkéntes ifjúsági akció! Mutasd meg, mire vagy képes, és éld át, hogy valóban több vagy, ha adsz!
A 72 óra egy exkluzív kalandtúra a Magyar Katolikus Egyház, a Magyarországi Református Egyház és a Magyarországi Evangélikus Egyház szervezésében.
Immár tizedik alkalommal, október második hétvégéjén vállalkozó szellemű fiatalok csoportjai országszerte arra szánják három napjukat, hogy másoknak segítsenek.

További információ: https://72ora.hu/

Cimkék: