Advent / Ifi meglepetés csomag pályázat

Frissítve: 2022.04.11. 13:32
Beküldte galambos - 2021, november 10 - 06:37
A Magyarországi Evangélikus Egyház Gyülekezeti és Missziói Osztálya pályázatot hirdet gyülekezetek részére a gyülekezeti élet támogatására összeállított alkalmi csomagok beszerzésének támogatására.

 

A pályázat célja, hogy két különleges területen is segítséget nyújtsunk az ifjúsági és gyülekezeti közösségekben végzett szolgálatokhoz.

A pályázat keretében egyházközségenként egy „ADVENTI MEGLEPETÉS” vagy „IFI MEGLEPETÉS” csomag pályázható. Egy csomag értéke kb. 35 000 Forint. A csomagokat a pályázati regisztráció során megadott címre december első felében futárszolgálattal küldjük majd ki, melyek az alábbi válogatást tartalmazzák:

„ADVENTI MEGLEPETÉS CSOMAG”: A Huszár Gál evangélikus könyvesbolt munkatársai által összeállított az ünnepkörhöz kapcsolódó új irodalmi segédanyagok, új kiadású könyvek minden korosztálynak, hitoktatói segédanyag, dekorációs elemek, karácsonyi matricák, gyertya, sütipecsét, gyermek és ifjúsági kiadványok.

„IFI MEGLEPETÉS CSOMAG”: Ifi munkatársak által összeállított az ifjúsági munkához és közösségek építéshez kapcsolódó játékok, új kiadású könyvek, beszélgetés indító kártyák, bibliai activity, dekorációk, írószerek, ajándéktárgyak.

A pályázati űrlapot 2021. november 15 éjfélig online kérjük kitölteni:  JELENTKEZÉS ITT!

A pályázat önrésze 5 000 Ft. Ez az összeget az online pályázati felület kitöltése mellett kell átutalással befizetni szintén 2021. november 15-ig a Magyarországi Evangélikus Egyház számlájára: 11784009-20212564

A közlemény rovatba kérjük feltüntetni: „Novemberi pályázat, és a gyülekezet neve”.

A nem nyertes pályázó egyházközségek részére visszautaljuk az önrész összegét.

A pályázat eredményéről szóló értesítés 2021. november végén várható.

A csomagok tervezett kiszállítása GLS futárszolgálattal: 2021 december 1-13 között.

Pályázati kapcsolattartó: Tornay András (andras.tornay@lutheran.hu)

Áldással, üdvözlettel:
A MEE Gyülekezeti és Missziói Osztály munkatársai

Budapest, 2021. november 9.

A pályázati kiírás innen tölthető le.

 

 

Cimkék: