I. Angol ifjúsági tábor

Frissítve: 2017.07.06. 11:50
Beküldte galambos - 2017, április 28 - 09:39
2017. június 26. és július 1. között a Győr melletti Tápon kerül megrendezésre az I. Angol ifjúsági tábor. A tábor Dániel próféta könyve köré épül.

A tábor helye: Bencés erdei iskola, Táp.

A tábor költsége: 25 000,- Ft/fő.

ENGLISH SUMMER CAMP – BIBLE, GAMES, MUSIC
Tájékoztató

2017. június 26. és július 1. között rendezzük meg a Acorn Camps (acorncamps.co.uk) alapítvánnyal karöltve nyári táborunkat, a vezetők egy része brit, Nagy-Britanniából érkeznek hozzánk erre az egy hétre. Minden foglalkozáson tolmács segíti a megértést. Dániel próféta könyvének üzenete mellett lesz a programban sok játék, kirándulás is.

A tábor helyszíne a Győrtől 25 km-re fekvő Táp, pontosabban a Bencés Erdei Iskola épülete ( neten . Érkezés hétfőn 8 és 10 óra között, Győrből helyközi járattal is lehetséges eljutni. Szombaton ebéddel fejeződik be a program. A tábor költsége 25.000,- Ft/fő/hét, mely magában foglalja a szállást és a napi háromszori étkezést, reggelit, 2 fogásos éttermi ebédet, a vacsora szintén főtt étel lesz. Hálózsákot, tisztasági felszerelést, diákigazolvány, túracipőt hozni kell, lesz lehetőség ágyneműhuzatot kérni felár ellenében, erről még később bővebben írunk a jelentkezőknek.

Jelentkezni a mellékelt űrlap kitöltésével lehet. A részvételi díjat 1 vagy két részleteben is be lehet fizetni megbeszélés szerint május ill. június hónapban. Maximum 30 fő jelentkezését tudjuk fogadni.

A táborba 13-20 éves fiatalokat hívunk, felekezeti hovatartozástól függetlenül, egyetlen feltétel a megfelelő magatartás, melyet minden résztvevőtől elvárunk. Sűrű, tartalmas, vidám programmal készülünk, reménységünk szerint nem vesz el az időből és az energiából a fegyelmezés egyetlen percet sem :)

Érdeklődni az mhazyzsu@gmail.com és a 20-41635501-es telefonszámon is lehet.

Mesterházy Zsuzsanna
szervező

FONTOS a szülői írásbeli nyilatkozat arról, hogy gyermekük egészséges, közösségbe mehet.

A táborra ITT lehet jelentkezni.

 

Cimkék: