21. KÖSZI Napvető kalandtábor 3-8. osztályosoknak

Frissítve: 2017.08.15. 08:32
Beküldte galambos - 2017, április 19 - 16:49
Szakadj ki egy nyári hétre a szürke hétköznapokból, és élj át felejthetetlen kalandokat! Vegyél részt egy egész héten át tartó kincskeresésben, amikor társaiddal, ügyességeteket, talpraesettségeteket próbára téve kalandoztok földön és vízen!

21. KÖSZI Napvető kalandtábor  3-8. osztályosoknak

Piliscsaba, 2017. augusztus 6-12.

Szakadj ki egy nyári hétre a szürke hétköznapokból, és élj át felejthetetlen kalandokat! Vegyél részt egy egész héten át tartó kincskeresésben, amikor társaiddal, ügyességeteket, talpraesettségeteket próbára téve kalandoztok földön és vízen! Itt sok-sok igaz barátra lelhetsz, rengeteg izgalmas játékban és vetélkedőben lehet részed, mint a Vízi olimpia, az Örvénylés, a Ki mit tud? vagy az éjszakai túra. Nem hiányozhat persze az úszás, a foci, az erdőjárás és a táncolás sem – mindez pedig igazán csak Tőled lesz jó!

A KÖSZI Napvető kalandtábor egy olyan közösségépítő tábor, amely a gyerekek tartalmas időtöltését, személyiségének fejlődését tűzi ki célul egy élményekben gazdag nyári héten át. Izgalmas, szórakoztató programokon keresztül tanulnak egymástól a résztvevők, miközben ismeretterjesztő, csapatépítő játékokon, tartalmas beszélgetésekben vesznek részt.

A nem csak elkötelezett, de sokéves tapasztalattal rendelkező animátoraink, táborszervezőink gondoskodnak arról, hogy a fiatalok új barátokra és megértő, szeretetteljes közösségre leljenek a táborok alatt. Célunk, hogy személyes példamutatás útján a fiatalokkal megismertessük mindazokat az értékeket, amelyeket mi is követünk.

Korosztály: 3-8. osztályosok (2016/2017-es tanévben)

Időpont: Piliscsaba, 2017. augusztus 6-12.

 

Idei témánk: Legyetek jók, ha tudtok!

Ősidők óta néz szembe egymással jó és rossz, fény és sötét, fehér és fekete, akár a sakktáblán. Idén nyáron, a KÖSZI Napvető kalandtáborban a jóság pajzsát magunkra véve szembeszállunk a sötét oldallal, még a saját rossz érzéseinkkel is. Bevetjük magunkat a sötétbe az Éjszakai túrán, magunk is elvarázsolódunk az Elvarázsolt Kastélyban, megmentjük a világot az Árnyjátékban és főzünk A konyha ördögében . Énekelve, nevetve, táncolva és kalandozva, nagy csapatjátékokkal és izgalmas vetélkedőkkel vár a KÖSZI Napvető kalandtábor!

 

Költséghozzájárulás, kedvezmények és a technikai részletek pontos leírása a KÖSZI honlapján: www.koszi.net

 

Információ: Tóth Enikő, kapcsolati és operatív munkatárs

Telefon: +36 70 209 3307, E-mail: koszi@koszi.net

Cimkék: