5 perc 500

Frissítve: 2018.10.07. 11:32
Beküldte galambos - 2017, május 23 - 12:33
A Gyülekezeti és Missziói Osztálya a reformáció évfordulójának ünnepi évében kétféle lelkiségi kiadvánnyal is igyekszik a gyülekezeti munkát segíteni. A lutheri elvekre épülő segédanyag napi néhány perc elcsendesedésre nyújt lehetőséget.

Kedves Lelkészek, Gyülekezeti Munkatársak!

Látszólag apró, de gyakorlati használatát tekintve talán értékes „segédanyagot” kínálunk Nektek a reformáció évfordulójának ünnepi évében. Arra gondoltunk itt a GyüMi-ben, hogy a különböző rendezvények, megemlékezések mellett fontos lenne, amennyire csak lehet személyes élménnyé tenni az évfordulót gyülekezeti tagjaink számára, illetve a reformáció egyéb értékei mellett közel hozni az emberekhez Luther egészen mély és bensőséges istenkapcsolatát, ahonnan meglátásunk szerint maga a reformáció ered.

Ezen szempontokat figyelembe véve találtuk ki az „5perc500” elnevezésű programot, amelynek egyik eleme a mellékelt útmutató. A 10 illetve 12 oldalas kiadvány napi néhány perc elcsendesedésre nyújt lehetőséget minden érdeklődőnek és szórólapszerűen terjeszthető gyülekezeti alkalmak, missziói napok keretében, látogatások alkalmával, illetve elhelyezhető az iratterjesztésben is.

Két változatot is készítettünk belőle: a kék keretes hitgyakorló egyháztagjainknak készült, a zöld pedig nem hitgyakorló érdeklődőknek.

Ha úgy gondoljátok, hogy jó lehetőséget kínálnak a kis füzetek arra, hogy az ünnepi év a lelki megújulás, elmélyülés alkalma is lehessen a gyülekezeteitekben, illetve a környezetetekben élők számára, akkor mindkét verzióból tetszőleges számban vihettek tőlünk, az Üllői út 25 sz. alatt az első emeleten található Gyülekezeti és Missziói osztályról. 25 db füzetért 500 Ft adományt kérünk az elvitelkor, amely a kiadás önköltségének felel meg egy füzetre vetítve. (Vagyis darabja 20 Ft és 25 darabos csomagokban kínáljuk, amelyekből több is elvihető, akár 50-75 -100 db. füzet, illetve egyedi csomag is összeállítható, ha mondjuk valahová pont 73 db. kell) A befizetésről számlát tudunk kiállítani, ami a gyülekezeti pénztárban elszámolható és postai úton küldjük.

Szeretettel a GyüMi csapat nevében:

Németh Zoltán osztályvezető

A kiadványok digitális formában is elérhetőek:

5 perc 500 |érdeklődőknek

 

5 perc 500

 

Cimkék: