Helyi koordinátorokat keresünk a 72 óra szervezőgárdájába!

Frissítve: 2015.09.15. 08:11
Beküldte galambos - 2015, augusztus 18 - 10:14
Az október 8-11. között zajló háromnapos ifjúsági akció országos szervezése önkéntes helyi koordinátorok segítségével zajlik. Ebbe a szerepkörbe keresünk 18 év feletti, lelkes, az egyházi ifjúsági életben és a programszervezésben jártas, illetve ezek iránt érdeklődő katolikus, református és evangélikus fiatalokat.

Idén ősszel nyolcadszor rendezi meg a 72 óra kompromisszum nélkül akciót a három történelmi keresztény egyház. Az október 8-11. között zajló háromnapos ifjúsági akció országos szervezése önkéntes helyi koordinátorok segítségével zajlik.

Ebbe a szerepkörbe keresünk 18 év feletti, lelkes, az egyházi ifjúsági életben és a programszervezésben jártas, illetve ezek iránt érdeklődő katolikus, református és evangélikus fiatalokat.

A koordinátori munka során szervezőink két jó hangulatú képzésen, valamint egy ünnepi zárótalálkozón tanulhatnak és tehetnek szert új barátokra, a szervezői munka során pedig rengeteg tapasztalatot szerezhetnek, és nagyon hasznos kapcsolatrendszert építhetnek ki.

A koordinátori munkáról részletesen olvasni az alábbi oldalon lehet: http://bit.do/HK-72h 

Jelentkezés:https://docs.google.com/forms/d/1hW7vbMoikOhmEw2LLXAdhJVFOp7_XfLtEan248rfpo4/  

Kérdésekkel lehet bátran keresni email-ben vagy telefonon: Darvas Mártonfőkoordinátor
72 óra kompromisszum nélkül
hetvenketora@gmail.com
+3630-475-2407

 

Cimkék: