Informatikai pályázat gyülekezetek részére

Frissítve: 2017.04.19. 16:56
Beküldte galambos - 2017, február 8 - 18:07
Pályázat – A Magyarországi Evangélikus Egyház Gyülekezeti és Missziói Osztály és az Internet Munkacsoport pályázatot hirdet a gyülekezeteknek informatikai eszközök beszerzésére. A pályázat beadási határideje 2017. február 24-e.

Pályázat Evangélikus gyülekezetek informatikai felszereltségének támogatására

A Magyarországi Evangélikus Egyház gyülekezetei a 2017-es évben a következő eszközökre pályázhatnak:

a) notebook (hordozható) számítógépre, Linux operációs rendszerrel (önrész: 25.000 Ft)

b) multifunkciós nyomtató/fénymásolóra (önrész: 15.000 Ft)

c) projektorra (video-számítógép kivetítőre) (önrész: 30.000 Ft)

A korábbi évek gyakorlatától eltérően az idén csak egy eszköz igényelhető gyülekezetenként! Ennek oka, hogy a rendelkezésre álló összeg nem elegendő minden igény kielégítésére, és inkább a pályázó maga ítélje meg, hogy mire van leginkább szüksége, mint a pályázatot elbírálók.

Az elnyerhető számítógépek – és egyéb eszközök - beszerzése központilag történik, egységes konfiguráció alapján, a pályázatról történő döntést követően. A korábbi évekhez hasonlóan márkás eszközöket szerzünk be, melyek bőven alkalmasak a modern irodai munkák elvégzésére (szövegszerkesztés, internetes munka, fényképkezelés). Az eszközök pontos típusáról tehát csak a beérkezett igények ismeretében tudunk majd nyilatkozni. A számítógépekre Linux operációs rendszer kerül telepítésre, mert ez gazdaságosabb, azaz így jóval több számítógép kerülhet beszerzésre, mintha Windowst is vásárolnánk hozzá. Ugyanezen megfontolás alapján kérjük minden pályázótól egységesen, hogy az önrész befizetésével vegye ki részét a pályázati alap és ez által a támogatásban részesülő gyülekezetek körének bővítéséből.

A sikeres pályázók a döntésről értesítést kapnak, eszközeiket az Országos Irodában, előreláthatólag április folyamán vehetik át. Amint az eszközök rendelkezésre állnak, értesítést küldünk.

A pályázaton szétosztható támogatások 2017-ben rendelkezésre álló kerete: 4 000 000 Ft.

A pályázati űrlapot 2017. február 24-ig erre a linkre kattintva online kérjük kitölteni: http://infopalyazat.lutheran.hu/

valamint kinyomtatva és a megfelelő aláírásokkal és bélyegzővel ellátva kérjük egy példányban postai úton is beküldeni a következő címre: "Számítógép pályázat", Országos Iroda, 1085 Budapest, Üllői út 24. (Február 24. a postai bélyegző dátuma) Határidő után érkező, illetve hiányos kérvények nem kerülnek elbírálásra.

A pályázat kiírója az Országos Iroda Gyülekezeti és Missziói Osztálya, az Internet Munkacsoport közreműködésével.

Érdeklődni a gyulmisz@lutheran.hu címen lehetséges.

A pályázati kiírás és űrlap elérhető a http://www.gyulmisz.lutheran.hu honlapon is.

 

Magyarországi Evangélikus Egyház Gyülekezeti és Missziói Osztály

Magyarországi Evangélikus Egyház Internet Munkacsoport