Karácsonyi üdvözlet

Frissítve: 2018.01.04. 08:30
Beküldte galambos - 2017, december 21 - 11:00
A Gyülekezeti és Missziói Osztály karácsonyi üzenete

Kedves Lelkésztestvérek, Hitoktatók, Gyülekezeti Munkatársak!

Nagy öröm számunkra, hogy ebben az évben is több szálon kapcsolódhattunk Hozzátok és az általatok végzett szolgálathoz. A Reformáció500 jegyében 23 helyszínen került kiállításra az óriás Evangélikus képeskönyv, több ezer példány jutott el különböző gyülekezetek tagjaihoz az 5perc500 elnevezésű kiadványunkból, 40 előadást tartottunk a Luther műsorunk keretében, és nagy érdeklődés mutatkozott az idei matricás albumunk iránt is, amely szintén Luther életét dolgozza fel. Az évforduló speciális lehetőségein túl a munkaprogramok, számítástechnikai eszközök, táborok, hittanverseny, bábfesztivál, könnyűzenei képzés fiataloknak gyülekezetekben és hangtechnikai szolgáltatás különböző rendezvényeken, pályázható betlehemek és interaktív keresztutak, családi naptár, kapcsolaterősítő tréning és "két nap kettesben" program lelkészházaspárok részére, ezek képezték az osztály gyülekezeteknek szóló általános kínálatát ebben az évben és ezekkel szeretnénk Isten segítségével fordulni felétek az új esztendőben is.

Szeretnénk megköszönni Nektek, hogy mindezek megvalósulásához részetekről volt igény, nyitottság, közreműködés, várakozás. Köszönjük a sok segítséget, támogatást, biztatást is, amit a munkánk végzéséhez, feladataink megvalósításához nyújtottatok! Köszönjük azt a munkát, amit az év folyamán egyházunkért, gyülekezetetekért, hittanosaitokért végeztetek!

Gondolunk rátok imádságban is, hogy a szolgálataitok közötti-utáni-melletti személyes és családi térbe számotokra és szeretteitek számára is megérkezzen az ünnep áldása, meghittsége!

Szeretettel: Anikó, Éva, Lilla, Noémi, Ádám, Roli, két Tamás valamint Zoltán, vagyis a Gyülekezeti és Missziói Osztály munkatársai