KözösPont jelentkezés

Frissítve: 2016.02.08. 07:20
Beküldte galambos - 2015, december 9 - 15:48
Fesztiválozz és legyél te is a KözösPont sátor tagja! Elindult a jelentkezés a 2016-os KözösPont fesztiválokra! A jelentkezési határidő 2016. január 31.

A KözösPont egy keresztény fiatalokból álló csapat, akik a fesztiválok közegében adnak lehetőséget mindenkinek arra, hogy begyakorolt szövegek végighallgatása nélkül, kötetlenül, személyesen beszélgethessenek hitről, kereszténységről, az életről vagy bármi másról. A KözösPont a Katolikus, Református, Evangélikus egyházak közös összefogása nyomán már 2000-óta folyamatosan jelen van a nagyobb hazai könnyűzenei fesztiválokon.

Ahogy minden évben, 2016-ban is várunk közénk olyan elkötelezett, 18 és 30 év közötti keresztény fiatalokat, akik szívesen részt vennének velünk a fesztiválokon való szolgálatban. Ha te is kedvet érzel, hogy csatlakozz hozzánk, az alábbi elektronikus űrlapot kell kitöltened a jelentkezéshez:  http://goo.gl/forms/ffZqX2zNrq

Az űrlap tetején részletesebb leírást is találsz a jelentkezésről, kérjük ezt, és a kérdéseket is figyelmesen olvasd végig. 
 
A jelentkezési határidő 2016. január 31.

És hogy milyen a hangulat a KözösPont sátorban? Ehhez figyelmetekbe ajánljuk az alábbi interjút:Keresztényként a fesztiválokon – Beszélgetés Horváth-Csitári Boglárka Flórával

Ha még ez sem elég, akkor további információ a Közös Pontról ITT érhető el :)

KözözPont