Magyar–litván ifjúsági szakemberek találkozója

Frissítve: 2018.04.23. 08:51
Beküldte galambos - 2016, augusztus 15 - 17:21
Szívesen építesz új kapcsolatokat? Érdekel, hogyan zajlik mindez a legnagyobb és legnépesebb balti államban? Jelentkezési határidő: 2016. augusztus 22.
Magyar – litván ifjúsági szakemberek találkozója
2016. szeptember 19-25. Budapest – Zalaegerszeg
 
Ifjúsági közösséget vezetsz? Kisközösségek összefogása a feladatod?
Pontosan tudod, mire van szükségük a fiataloknak?
Szívesen építesz új kapcsolatokat? Érdekel, hogyan zajlik mindez a  legnagyobb és legnépesebb balti államban?
 
Ha a válaszod, minderre igen, és ráadásul jól beszélsz angolul, JELENTKEZZ az Új Nemzedék Központ által szervezett egyhetes, bentlakásos nemzetközi programra!
 
Közösségek a fiatalokért - eszközök, módszerek, jó gyakorlatok megosztása
A találkozó legfőbb célja, hogy mi, magyar és litván ifjúsági szakemberek megismerjük egymást és megoszthassuk egymással az ifjúsági munka során szerzett tudásunkat, tapasztalatainkat. Ötletet és ihletet szeretnénk meríteni egymás munkájából, erősítve ezáltal a két nemzet kapcsolatát is.
 
A program hétfőtől vasárnapig tart, Budapesten, illetve Zala megye több pontján, 15 litván és 15 magyar ifjúsági szakember részvételével.
A résztvevőkkel ifjúsági közösségeket látogatunk, a sportegyesülettől kezdve a civil szervezeteken át a startupper vállalkozókig, közösségi tereket fedezünk fel és olyan karizmatikus embereket ismerünk meg, akik által betekintést nyerhetünk a szakma rejtelmeibe.
A találkozó munkanyelve angol, a munkamódszere interaktív, a hangulat pedig reményeink szerint kiváló lesz.
A szakmai események mellett a résztvevők megismerkedhetnek Európa egyik legszebb fővárosával, a benne élő fiatalok autentikus és modern kikapcsolódási formáival, színvonalas magyar falusi vendéglátásban lesz részük, valamint látogatást teszünk gyerekek számára készült élményparkban és egy zalai termálfürdőben is. 
 
A találkozó a Báthory István Magyar - Litván Ifjúsági Együttműködési Alap támogatása által, az Új Nemzedék Központ szervezésében valósul meg.
 
További részletek a mellékletben találhatóak. A felhívás továbbítását megköszönjük!
 
A jelentkezési határidő: 2016. augusztus 22.