Országos Evangélikus Táborok 2019

Frissítve: 2019.09.16. 17:03
Beküldte galambos - 2019, február 8 - 19:33
Kedves táborozni készülők! Örömmel hirdetjük, hogy idén is megrendezésre kerülnek a már jól ismert táboraink. Színes programok, sport, zene, játék, töltekezés és jó közösség vár rád. Ha igazán tartalmas és érezhetően evangélikus nyári élményekre vágysz, ne habozz, jelentkezz! Szeretettel várunk!

Országos Evangélikus Konfirmandus és Ifjúsági Tábor – Bonyhád
2019. június 23-29.
Táborvezető: Farkas Sándor
E-mail: sandor.farkas@lutheran.hu

MOZDULJ!
Talán csak egy kicsi hiányzik ahhoz, hogy megtedd a kezdőlépést…
Talán csak egy kis kezdőlökésre van szükséged…
Hogy Isten a füledbe súgja: Gyerünk, menni fog, hajrá, indulj, képes vagy rá, veled vagyok! Hogy meghalld a hívást, hogy vízre lépj a tengeren, hogy bátor légy szembenézni a lehetetlennel, hogy erős légy kilépni a falaid mögül.
Kelj fel, és járj Jézussal! MOZDULJ!

Országos Evangélikus Ifjúsági Tábor – Bánk
2019. július 1-7.
Táborvezető: Csadó Balázs
E-mail: orszagosifitabor@gmail.com

Szeretnél BELECSOBBANNI az ÉLETBE, egy szuper társaságba? Várod a nyarat? Szeretsz a barátaiddal lenni és új emberekkel megismerkedni? Szereted a strandot, kalandokat és a kirándulásokat? Szívesen énekelsz, sportolsz, beszélgetsz? Érdekel a Biblia és a hit dolgai? Már elmúltál 12, de még nem vagy 19? Ha ezekre a kérdésekre IGEN a válaszod, akkor ott a helyed BÁNKon júl. 1-től júl. 7-ig, ahol rajtad kívül még sok-sok fiatal lesz ott az Országos Evangélikus Ifjúsági Táborban!!! Gyere te is, JELENTKEZZ!

Országos Evangélikus Foci Tábor – Révfülöp
2019. július 22-27.
Táborvezető: Fabiny Márton
E-mail: erosvarfc@gmail.com

Tudod ki nyerte a tavalyi labdarúgó VB-t? Nem csak nézni szereted a focit hanem játszani is? Szeretnél egyházi közösségben eltölteni egy hetet a Balaton partján? Akkor neked is ott a helyed a III. Evangélikus Focitáborban!

Országos Evangélikus Zenei Tábor – Budapest
2019. augusztus 4-10.
Táborvezető: Mrkva Renáta
E-mail: mrkvarenata@gmail.com

Más forma és más helyszín. Egy remek lehetőség, hogy megismerkedj a keresztény könnyűzene világával. Mindenkinek, akit érdekel a zene, és szeretne hangszeren tanulni vagy tudását fejleszteni. Ha szívesen tanulnál hangszeren vagy fejlesztenéd tudásod itt lesz a helyed! Sok szeretettel várunk Téged! Kórus, ének, ritmusgyakorlatok, zenekari próbák. Nem maradhat ki a sok vidámság sem! Ha 8–16 év közötti fiatal vagy, és nyáron szívesen töltenél egy hetet velünk, akkor jelentkezz Te is táborunkba, hogy együtt adhassunk Istennek hálát szóban és énekben!

Országos Evangélikus Média tábor – Budapest
2019. július 7.-13.
Táborvezető: Nagy Szabolcs
E-mail: nagyszabolcsroland@gmail.com

Minden gimis elé szegeződik a nagy kérdés: mi leszel, ha nagy leszel? Ha a média területén szeretnél elhelyezkedni újságíróként, tartalomgyártóként vagy videósként, itt a helyed. A táborban lehetőséged lesz szakemberektől tanulni, munkafolyamatokat megismerni és alkotni: különböző műfajokban írni vagy podcasteket, videókat tervezni, gyártani.

Országos Evangélikus Családos tábor – Balatonszárszó
2019. június 24—30.
Táborvezető: Németh Zoltán
E-mail: zoltan.nemeth@lutheran.hu

V. GyüMi Családos Tábor
Igazi kalandtábornak ígérkezik az idei balatonszárszói családos hét, mert nem kevesebb lesz a feladatunk: meg kell mentenünk Földit!! Egy mese részesei lehetünk, amelynek főszereplője a se nem kicsi, se nem nagy, kedves, barátságos kék bolygó, Földi, aki nagy bajban van! Különböző programok, játékok, vetélkedők, beszélgetések mind abban próbálnak segítségünkre lenni, hogy mit tehetünk érte egyénileg és közösen.
(Jelentkezni a csaladostabor.lutheran.hu címen található űrlapon keresztül lehetséges.)
0-3 éves korig: 3000 Ft/fő/tábor
3-14 éves korig:15000 Ft/fő/tábor
14-18 éves korig: 30000 Ft/fő/tábor
18 éves kor felett: 32000 Ft/fő/tábor
 

Jelentkezési felület: https://orszagostabor.lutheran.hu (A jelentkezés hétfőn, 2019. február 11-én indul.)

Jelentkezési határidő: 2019. április 30.

Központi elérhetőség: Gyülekezeti és Missziói Osztály
E-mail: gyulmisz@lutheran.hu

A plakát INNEN tölthető le.