Pályázat a 11. Szélrózsa Országos Evangélikus Ifjúsági Találkozó reklámarculatának megtervezésére

Frissítve: 2015.09.21. 09:55
Beküldte galambos - 2015, augusztus 10 - 17:17
A Magyarországi Evangélikus Egyház Gyülekezeti és Missziói Osztálya és a Szélrózsa Tízek nyílt pályázatot ír ki a 11. Szélrózsa Országos Evangélikus Ifjúsági Találkozó reklámarculatának megtervezésére. Az alábbiakban ezt olvashatják.

1) A Magyarországi Evangélikus Egyház Gyülekezeti és Missziói Osztálya és a Szélrózsa Tízek nyílt pályázatot ír ki a 11. Szélrózsa Országos Evangélikus Ifjúsági Találkozó reklámarculatának megtervezésére.

Áldás leszel – 11. Szélrózsa Országos Evangélikus Ifjúsági Találkozó

Mátrafüred, Mátra-Kemping Sástó, 2016. július 27-31.

2) A pályaművek beérkezési határideje: 2015. szeptember 14. hétfő 23:59
Az elbírálás határideje: 2015. szeptember 30. (Az időpont változtatásának jogát fenntartjuk.)

3) A pályaműveknek a szelrozsa@lutheran.hu e-mail címre kell megérkeznie a határidő napjáig elektronikus formában.
A pályaműveket egy példányban kell benyújtani elektronikusan, valamely vektorgrafikus fájlformátumban (pl. EPS).

4) Egy pályázó több pályaművel is pályázhat.

5) A pályaműnek tartalmaznia kell:

a) logó tervet (az általános Szélrózsa logó mellé egy konkrét logót a mostani találkozóra)

b) plakát tervet

c) honlap design tervet a meglévő honlapra (www.szelrozsatalalkozo.hu)

d) színpadkép tervezetet

e) póló tervet

f) a pályázó adatait (név, cím, telefonszám, e-mail cím)

g) árajánlatot (kizárólag grafikai tervről kérjük az ajánlatot, a kivitelezés külön ajánlatkérés szerint történik)

h) választható opció: különleges reklámhordozók, reklámozási ötletek, felületek

6) A pályázat kiírója fenntartja a jogot, hogy a pályázatot eredménytelennek minősítse abban az esetben, ha az árajánlatot vagy az arculatot nem tartja megfelelőnek.

7) A pályázat eredményéről minden pályázót e-mailben értesítünk, és csak a nyertes pályázatot hozzuk nyilvánosságra.

8) További információ a szelrozsa@lutheran.hu címen kapható.

A témáról

Áldás leszel (1Móz 12,2 - kontextus: 1Móz12)

Több, mint bíztatás, kevesebb, mint parancs. Nem unszol, hogy légy azzá, mintha csak rajtam múlna, hanem ígér. Mintha azt mondaná: Gyere velem, és meglátod, hogy azzá leszel. Én megáldalak, és ez téged áldássá fog érlelni, ha rám bízod magad. Jó hír a teljesítménykényszerben vergődő és az alkalmatlanságuk tudatába már beletörődött fiatalok számára egyaránt. („Senki sem várt semmit tőlem!” – Deák Bill)
Fontos, hogy nem egyszerűen valamely tettem, alkotásom, képességem, lesz áldásos, hanem én magam leszek áldássá.
Annak szól, aki éppen hallja, olvassa. Az eredeti összefüggésben csak Ábrahámot illeti, de ha valóban ő minden hívő atyja, akkor bátran vonatkoztathatjuk magunkra.
Ez az ígéret szorosan összefügg Jézus szavával: „Isten Országa közöttetek van.” (Lk 17,21) „Jézus úgy beszél az Országról, mint ami nemcsak létezik, jelen van, hanem mozgásban van, történik. Mindenekelőtt természetesen ott, ahol Jézus szól és cselekszik. Ő adja a kezdőlökést és később is tovább- továbblendít, ahogy tehetetlenségünk folytán minduntalan lassítani kezdünk, és előbb utóbb megállnánk. A 'köztetek' kifejezés azonban többre is utalhat, mint Jézus személyére, az ő köztünk való jelenlétére.
Ha Isten országának úgy kell eljönnie, akkor az isteni uralom nyilvánvalóan nem érvényesül világunkban. Isten visszafogottan, észrevétlenül van jelen köztünk, nem avatkozik bizonyíthatóan a világ életébe. Akaratát nem kényszeríti ránk, hiszen Jézusban elkötelezte magát szeretete mellett, ami nem tűri a kényszert, nem korlátozza megfélemlítéssel szabadságunkat.
Isten emberi módon, általunk akar jelen lenni, hatást gyakorolni a világra. Az Ország az által nyer teret, ami közöttünk történik. Az egymáshoz fűződő kapcsolatunkban él, az egymás iránti gesztusaink révén terjed, egymást kapcsoljuk bele a szeretet áramkörébe, ahogyan persze meg is szakíthatjuk ezt az éltető kört.
Isten arra a hatalmas potenciálra akarja építeni uralmát, amely a köztünk lévő viszonyokban szunnyad.” (Részlet ifj. Cserháti Sándor készülő munkájából.)

A pályázati kiírás INNEN tölthető le.