Országos evangélikus ifjúsági táborok 2018

Frissítve: 2018.09.27. 17:42
Beküldte galambos - 2018, március 21 - 13:41
Amennyiben valóban tartalmas nyári élményre vágysz, akkor ne hagyd ki az evangélikus országos táborok valamelyikét! Színes programok, sport, zene, töltekezés és jó közösség vár rád! A jelentkezés már elindult, ne maradj le!

Jelentkezési felület: orszagostabor.lutheran.hu

 

Országos Evangélikus Konfirmandus és Ifjúsági Tábor – Bonyhád

2018. június 24-29.
Korosztály: konfirmandusok
Táborvezető: Farkas Sándor
E-mail: sandor.farkas@lutheran.hu
Szeretnél Isten szíve szerint való ember lenni? Tudni akarod, hogyan készít fel Isten az élet küzdelmeire? Mi kell a győztes élethez?
Zene, ima, lelki fegyverek, bátorság, önismeret, alkotás, sport, kirándulás. Gyere el Bonyhádra a konfis táborba: erősödjünk együtt az ÚR előtt!

 

Országos Evangélikus Ifjúsági Tábor – Bánk

2018. július 2-8.
Korosztály: 12-18 év
Táborvezető: Csadó Balázs
E-mail: orszagosifitabor@gmail.com

Szeretnél belecsobbanni az életbe, egy szuper társaságba? Várod a nyarat? Szeretsz a barátaiddal lenni és új emberekkel megismerkedni? Szereted a strandot, kalandokat és a kirándulásokat? Szívesen énekelsz, sportolsz, beszélgetsz? Érdekel a Biblia és a hit dolgai? Már elmúltál 12, de még nem vagy 19? Ha ezekre a kérdésekre igen a válaszod, akkor ott a helyed Bánkon júl. 2-től júl. 8-ig, ahol rajtad kívül még sok-sok fiatal lesz ott az Országos Evangélikus Ifjúsági Táborban! Gyere te is, jelentkezz!

 

Országos Evangélikus Foci Tábor – Révfülöp

2018. július 8-13.
Korosztály: 11-15 év
Táborvezető: Fabiny Márton
E-mail: erosvarfc@gmail.com

Az Evangélikus Focitábort az Erős Vár FC néhány játékosa szervezi idén második alkalommal. A tábor célja, hogy a foci segítségével ismerjünk meg olyan keresztényi fogalmakat, mint az alázat, a kitartás vagy épp a közösség. Reggel és este áhítatot tartunk, kiscsoportos beszélgetések, ügyességi játékok, mezkészítés és természetesen focibajnokság is lesz (meg persze sok minden más). Ha 11-15 éves fiú vagy, szeretsz focizni és az evangélikus egyházhoz tartozol, akkor ez a Te táborod! Szeretettel várunk július 8. és 13. között Révfülöpön!

 

Országos Evangélikus Zenei Tábor – Győr

2018. augusztus 6-11.
Korosztály: 12-18 év
Táborvezető: Koltainé Somogyi Lilla, Szidoly Roland
E-mail: roland.szidoly@lutheran.hu

Öt év kihagyás után szeretnénk újra útnak indítani az Országos Evangélikus Zenei Tábort. A több, mint 25 éves múlttal rendelkező táborban remek lehetőséged van, hogy megismerkedj a keresztény könnyűzene világával. Akár kezdő, középhaladó vagy haladó hangszeres tudással bírsz, sok szeretettel várunk Téged! Választhatsz, hogy mely hangszeren (akusztikus gitár, elektromos gitár, basszusgitár, cajon, zongora, orgona, fúvós hangszerek) szeretnéd fejleszteni tudásodat. Ezen kívül, ének, kórus, ritmusgyakorlatok, zenekari próbák, sok vidámság, befogadó közösség és hitedet elmélyítő alkalmak várnak rád! Ha 12–19 év közötti fiatal vagy, és nyáron szívesen töltenél egy hetet velünk, akkor hívunk és várunk, jelentkezz Te is táborunkba, hogy együtt adhassunk Istennek hálát szóban és énekben!

 

Országos Evangélikus Biciklis Tábor – Győr

2018. augusztus 6-11.
Korosztály: 12-18 év
Táborvezető: Németh Zoltán
E-mail: zoltan.nemeth@lutheran.hu

Szeretsz kerékpározni? Szeretsz túrázni? Szereteted a jó hangulatú, vidám közösséget?
Szeretettel hívunk és várunk országos kerékpáros túratáborunkba! A szállásunk Győr városában, egy kollégiumban lesz, ahonnan csillagtúraszerűen naponta indulunk hosszabb rövidebb portyákra, amilyen gyorsan csak lehet elhagyva a várost. Pannonhalma nekünk integet, vár minket a Duna-part, a Szigetköz kellemes útjai, apró falvai. A túrákat tapasztalt felnőttekkel, kísérőautóval biztosítjuk, az egyes túrák hosszát a csapat teherbírásához rugalmasan igazítjuk. Cél nem a teljesítmény, hanem hogy jól érezzük magunkat, örüljünk egymásnak, élményekkel gazdagodjunk és Isten szeretetéért, a teremtett világ szépségéért hálát adva érkezzünk vissza esténként a szállásunkra, ahol a zenetáborosok már meleg vacsorával, hangulatos zenével várnak minket.
Saját állóképességed miatt ne aggódj, bírni fogod, hiszen alkalmazkodni fogunk egymáshoz és figyelni fogunk egymásra, viszont a kerékpárod műszaki állapotára és a biztonsági felszerelések meglétére fordíts nagy figyelmet! A túrákon csak szervizelt, műszakilag felkészített kerékpárral vehetsz részt! Különösen fontos a világítás, a váltók és a fékek hibátlan működése! Kerékpáros sisak, láthatósági mellény, első-hátsó világítás és tartalék gumibelső kötelező, meglétüket túra előtt mindig ellenőrizzük! Kerékpáros kesztyű használata erősen javasolt!
A közös élmények és szívdobogtató bringázások reményében szeretettel várunk!

 

Jelentkezési felület: orszagostabor.lutheran.hu

Jelentkezési határidő: 2018. április 30.

Központi e-mail cím: gyulmisz@lutheran.hu

A plakát nyomtatható változatban INNEN tölthető le.