Megjelent az Örömüzenet – Lelki útravaló az év minden napjára című kötet

Frissítve: 2021.11.17. 14:56
Beküldte galambos - 2020, november 16 - 18:03
Az Örömüzenet – Lelki útravaló az év minden napjára című áhítatos könyvet a bibliaolvasó kalauz, az Útmutató 2021 napi igéi alapján írták evangélikus lelkészek és teológusok. A havi igéket is tartalmazó, öröknaptárként szerkesztett könyv a Gyülekezeti és Missziói Osztály és a Luther Kiadó gondozásában készült.

„Az imára kulcsolódó kéz a világban uralkodó rendetlenség elleni lázadás kezdete.” (Karl Barth)

E kötet több mint százhúsz evangélikus lelkész és teológus gondolatait gyűjti „egy kosárba”, hogy a rohanó vagy éppen lelassult világban, csüggedt vagy életvidám élethelyzetben az adott pillanatnak élés horizontja helyett szélesebb távlatot keressünk.

Az év minden napjára szánt bibliai igék, igemagyarázatok, imádságok és áldások nemcsak Istenhez és környezetünkhöz visznek közelebb, de alkalmasak arra is, hogy vitatkozzunk velük, és elmélyedjünk Isten nekünk is szóló (öröm)üzenetében.

Kapcsolódjunk be ebbe a kalandba, és adjunk napi öt percet magunknak, hogy minden napunk barátságosabbá és teljesebbé váljon!

Az Örömüzenet – Lelki útravaló az év minden napjára című áhítatos kötet itt rendelhető meg: https://bolt.lutherkiado.hu/kiadvanyok/konyvek/lelkiseg/oromuzenet-detail

 

Örömüzenet – Lelki útravaló az év minden napjára
Szerkesztette: Galambos Ádám
Kiadó: Luther Kiadó, Gyülekezeti és Missziói Osztály
Kiadási év: 2020
Oldalszám: 536 oldal
Méret: 137×217 mm (kartonált hajtófülekkel)
ISBN 978-963-380-192-5
Ár: 2000 Ft