Otthoni adventi színező

Frissítve: 2022.03.11. 10:43
Beküldte galambos - 2020, november 29 - 09:35
Az adventi, karácsonyi időszakra egy ingyenesen letölthető és családi közösségekben megvalósítható színezőt ajánl a Gyülekezeti és Missziói Osztály.

Az anyag a gondosan összeválogatott szimbólumokra, képekre építve adventi kalendáriumként is szolgálhat, emellett adventi hétvégi elcsendesedések alapja is lehet. A bibliai karácsonyi történet motívumait és mai hitéletünk jellemzőit gyűjtöttük össze az ige köré. A színezőként elnevezett dokumentum egyes oldalait, részeit többféle technikával is meg lehet eleveníteni, hogy a családok minél inkább magukénak érezhessék azt.

A csatolt két dokumentum közül az egyik (Adventi-27.jpg) egy eredetileg A1-es méretű, 27 képpel illusztrált igét tartalmaz, a másik (Adventi színező_A4.pdf) ennek felosztását 27 egységre. Utóbbi tehát alkalmas otthoni feldolgozásra, majd elkészültével akár közösségi felületen történő megosztásra is!
(A grafika otthoni kinyomtatása után az  összeállításban vágóélek segítenek az egyes részek pontos illesztésében.) 

Mindazok, akik az elkészült színezőt szívesen mások számára is közzé tennék a Facebook vagy Instagram oldalukon, kérjük jelöljék majd meg a képen a MEE Gyülekezeti és Missziói Osztályának profilját, valamint használják az #advent2020evangelikus hashtaget, hogy mi is össze tudjuk gyűjteni az elkészült színezőket.

Tervezte: Grendorf-Balogh Melinda (MEE Gyermek- és Ifjúsági Bizottság, elnök)
Grafika és kivitelezés: Kőfaragó Zsuzsi
Kiadja a Magyarországi Evangélikus Egyház Gyülekezeti és Missziói Osztálya
A kiadvány a Magyarországi Evangélikus Egyház Gyülekezeti és Missziói Osztálya tulajdonát képezi

Az adventi színező INNEN tölthető le.

Szeretettel:
a Gyülekezeti és Missziói Osztály munkatársai