TeoCaching

Frissítve: 2024.07.02. 19:12
Beküldte galambos - 2024, május 13 - 13:16
Fiatalok összefogása a Magyarországi Evangélikus Egyház nevelőszülői hálózatának támogatásáért. A Gyülekezeti és Missziói Osztály az ifjúság és elköteleződés évében egy egészen különleges kezdeményezést indít útjára, amelynek neve: TeoCaching.

Jézus mondja: „Én vagyok az út, az igazság és az élet…” (Jn 14,6)

TeoCaching a kirándulás, játék, tanulás, közösségi élmény és a szolidaritás különleges kombinációját kínálja elsősorban fiatalokból álló baráti társaságok, gyülekezeti és iskolai csoportok számára. A hosszú távra tervezett és folyamatosan bővülő, egyháztörténeti, kulturális, valamint teológiai és spirituális érdekességeket is magukban foglaló túralehetőségek nyitányaként a budapesti és kőszegi túrák teljesítésére hívjuk az érdeklődő csoportokat. Már folyamatban van három további régióban az útvonalak kialakítása, és ha Isten is megsegít bennünket, akkor még a nyár folyamán ezek is elérhetők lesznek sorban egymás után.

A kihívással egyúttal szeretnénk felhívni a figyelmet a négy evangélikus nevelőszülői intézmény keretében mintegy kétszázhetven gyermek ellátását biztosító nevelőszülői szolgálat fontosságára és az itt folyó munka támogatásának lehetőségére is.

Bővebb információ a túrákról, részvételről a https://teocaching.hu/ oldalon található.
Kérjük az érdeklődőket, hogy indulás előtt az itt található információkat alaposan tanulmányozzák!

További információ a TeoCachingről a teocaching@lutheran.hu e-mail címen kérhető.

Bízunk benne, hogy fokozatosan megvalósuló álmunk-elképzelésünk sokak érdeklődését felkelti, és e sorok olvasói közül többeket üdvözölhetünk majd az elkövetkező években a TeoCaching túraútjain, illetve egyházunk nevelőszülői hálózatának támogatói között!

Cimkék: